Applicaties (bijvoorbeeld WordPress) installeren via Installatron

Wil je starten met maken van een website? Met behulp van Installatron in je DirectAdmin account kun je eenvoudig applicaties zoals bijvoorbeeld WordPress, Magento of Joomla in je hostingpakket plaatsen en onderhouden.

Installatron is een stukje software dat gratis in al onze hostingpakketten zit. Installatron bevat een verzameling van vele verschillende applicaties. Hieruit kun jij één of meerdere applicaties kiezen die je wilt gebruiken.

Wil je direct aan de gang met bijvoorbeeld WordPress of Joomla, dan moet je deze eerst in je pakket installeren. Handmatig uploaden via een FTP-programma kost veel tijd en zorgt voor onnodig veel handelingen. Met Installatron is het installeren van een nieuwe applicatie een fluitje van een cent.

Je klikt de gewenste applicatie aan en de installatieprocedure start. De applicatie wordt snel en gemakkelijk in je pakket geïnstalleerd. Na de installatie is de applicatie die je hebt gekozen, bijvoorbeeld WordPress, direct klaar voor gebruik.

Installatron biedt naast de auto-installer nog veel meer handige functies. Denk hierbij aan automatische backups (ook naar een externe locatie) en het up-to-date houden van je pakket.

Heb je nog vragen of wil de installatie niet lukken? Neem dan contact met ons op en we helpen je snel verder.

Applicaties (bijvoorbeeld WordPress) installeren via Installatron