CSV Networks

CSV Networks

CSV Networks, in beeld

CSV Networks, het bedrijf

CSV Networks is al jaren gespecialiseerd in domeinregistratie, hosting, websites, VPN, Remote Desktop, VPS/dedicated servers en colocatie.

Ons kantoor is gevestigd in Soesterberg. Op deze locatie bevindt zich onze administratie, sales en helpdesk.

Alle techniek, dus onze racks staan in het datacenter Databarn Amsterdam. Hier ontvangen wij ook onze klanten.
Tevens hebben wij racks in Databarn Capelle a/d IJssel. Dit maakt het voor ons mogelijk de backups in een apart datacenter te laten draaien.

Wij zijn SIDN deelnemer en officieel RIPE member en hebben dus onze eigen IP space.

Je vindt bij ons de voordelen van een groot bedrijf gecombineerd met die van een klein bedrijf. Wij zijn up-to-date met de huidige techniek en investeren veel in nieuwe techniek. Maar omdat wij werken met een relatief klein team, heb je doorgaans meteen contact met de juiste persoon.

Bij CSV vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk en dus zijn wij telefonisch goed bereikbaar en worden mails in de meeste gevallen dezelfde dag nog beantwoord.
Ook buiten kantoortijden wordt de mail regelmatig gecheckt en waar nodig direct actie ondernomen. Wij zijn achter de schermen altijd bezig om alles soepel te laten draaien, zodat jij je enkel hoeft te concentreren op je eigen werkzaamheden. Uiteraard zijn wij 24/7 bereikbaar via het SLA-nummer.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare hostingprovider? Bel of mail ons voor een kennismaking of meer info.

CSV Networks, de mensen

John  Voskamp


Binnen CSV houd ik me bezig met de techniek, sales en support. Techniek heeft mij altijd geboeid en door de jaren heen heb ik heel veel kennis opgedaan.

Behalve op kantoor ben ik ook vaak in het datacenter Amsterdam of Capelle a/d IJssel te vinden voor onderhoud of het plaatsen van nieuwe machines.

Tel.: 0346-283992
info@csv-networks.nl
support@csv-networks.nl
linkedin.com/in/johnvoskamp

Scilla Topper


Mijn werkzaamheden betreffen voor een groot deel de boekhouding, administratie en het debiteurenbeheer. Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten en heb er plezier in om hulpvragen te beantwoorden en oplossingen te bieden.

Terwijl John en het CSV team zich bezig houden met alle technische zaken en de support, houd ik mij naast de boekhouding ook bezig met de tekstuele kant, zoals het opstellen van contracten en overeenkomsten, schrijven van webteksten en het bijhouden van de social media. En zo vullen we elkaar naadloos aan.

Tel. 0346-283992
backoffice@csv-networks.nl
linkedin.com/in/scilla-voskamp-topper

Team CSV Networks

Achter de schermen is er nog een team bestaand uit programmeurs/engineers en support medewerkers aanwezig dat ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

support@csv-networks.nl