CSV Networks

Naar de website

CSV Networks, in beeld

CSV Networks, het bedrijf

Wij zijn SIDN deelnemer en officieel RIPE member en hebben dus onze eigen IP space.

Ons team staat klaar om je te helpen met al je online behoeften, wat deze ook mogen zijn. We bieden de voordelen van een groot bedrijf, zoals een uitgebreid aanbod van diensten en de nieuwste technologieën, gecombineerd met de persoonlijke aanpak van een kleiner bedrijf.

Een groot voordeel van onze werkwijze is dat we werken met een relatief klein team, wat betekent dat je meestal meteen contact hebt met de juiste persoon. Dit zorgt voor een snelle en effectieve communicatie, waardoor we je beter van dienst kunnen zijn.

Wij zijn achter de schermen altijd bezig om alles soepel te laten verlopen, zodat jij je kunt concentreren op je eigen werkzaamheden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare hostingprovider en net als wij waarde hecht aan een persoonlijke aanpak, dan ben je bij CSV Networks aan het juiste adres. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of kijk eens op onze website. We helpen je graag verder!

CSV Networks, de mensen

John  Voskamp


Binnen CSV houd ik me bezig met de techniek, sales en support. Techniek heeft mij altijd geboeid en door de jaren heen heb ik heel veel kennis opgedaan.

Behalve op kantoor ben ik ook vaak in het datacenter Amsterdam of Capelle a/d IJssel te vinden voor onderhoud of het plaatsen van nieuwe machines.

Tel.: 0346-283992
info@csv-networks.nl
support@csv-networks.nl
linkedin.com/in/johnvoskamp

Scilla Topper


Mijn werkzaamheden betreffen voor een groot deel de boekhouding, administratie en het debiteurenbeheer. Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten en heb er plezier in om hulpvragen te beantwoorden en oplossingen te bieden.

Terwijl John en het CSV team zich bezig houden met alle technische zaken en de support, houd ik mij naast de boekhouding ook bezig met de tekstuele kant, zoals het opstellen van contracten en overeenkomsten, schrijven van webteksten en het bijhouden van de social media. En zo vullen we elkaar naadloos aan.

Tel. 0346-283992
backoffice@csv-networks.nl
linkedin.com/in/scilla-voskamp-topper

Team CSV Networks

Achter de schermen is er nog een team bestaand uit programmeurs/engineers en support medewerkers aanwezig dat ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

support@csv-networks.nl

CSV Networks, de diensten