Zomeronderhoud

De zomer is aangebroken, en terwijl velen van jullie genieten van een welverdiende vakantie, zijn wij bij CSV Networks druk in de weer met onderhoud in het datacenter.

Wat zijn we aan het doen?

Tijdens deze rustige zomerperiode grijpen wij de kans om onderhoud te plegen in onze racks. Dit betekent dat we oude machines vervangen, onderhoud plegen aan onze huidige infrastructuur en nieuwe servers plaatsen. Dit alles doen we om ervoor te zorgen dat jouw websites sneller, veiliger en betrouwbaarder draaien.

Waarom nu?

De zomer is traditioneel een periode waarin het internetverkeer wat afneemt, omdat veel van onze klanten genieten van hun vakantie. Dit geeft ons de ideale gelegenheid om essentiële werkzaamheden uit te voeren met minimale impact.

Waar zijn we mee bezig?

Vervanging van oude machines: We verwijderen verouderde hardware om plaats te maken voor snellere en efficiëntere servers.

Onderhoud aan huidige infrastructuur: Preventief onderhoud zorgt ervoor dat onze systemen optimaal blijven functioneren.

Installatie van nieuwe servers en 10Gigabit switches: Met de nieuwste technologieën aan boord zijn we klaar voor de toekomst!

Ondanks onze werkzaamheden in het datacenter zijn wij wel gewoon bereikbaar. Ons supportteam staat altijd klaar om je te helpen, ook tijdens de zomermaanden!

Geniet van de zomer, wij zorgen voor de rest!

Zomeronderhoud